Auto brandt volledig uit te Brasschaat

Maandagochtend 31 juli omstreeks 03:00 uur moest de brandweer van Brasschaat naar de Pauwelslei thv. de Koekoeklaan te Brasschaat voor een autobrand.
Toen de brandweer ter plaatse kwam stond het voertuig in lichterlaaie, de brandweer heeft meteen het bluswerk aangevat, de auto is volledig uitgebrand, door de brand was de Pauwelslei vanaf de Miksebaan tot aan Miksebeekstraat, een geruime tijd afgesloten voor al het doorgaand verkeer.
De lokale politie van Brasschaat kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen.

3 reacties

 • Veronique

  Mooie fotoreportage. Jammer van de -dt fout in de titel…

  • Redacteur : Pascal

   Werkwoorden fout spellen, hoe erg is dat? Sinds de regels voor de werkwoordspelling tussen ruwweg 1700-1800 vastgelegd zijn geraakt, worden er heel wat fouten tegen gemaakt, ondanks het feit dat de regels heel logisch zijn en ondanks langdurige training. Scholieren, studenten, ministers en ambtenaren, leraren, professoren, taalkundigen, journalisten, de Bond tegen het Vloeken, Van Dale, laag- en hooggeschoolden: hoewel (vrijwel) iedereen dt-fouten maakt, worden mensen er toch op aangekeken. Zo schreef een aantal jaren geleden iemand in Onze Taal dat spellingsfouten hem vertelden welke zorg een sollicitant aan zijn sollicitatiebrief besteedt, maar verderop in zijn artikel schreef hij over een met redenen omkleedde afwijzing. Volgens De Morgen (06.02.02) meende de Leuvense specialist kerkelijk recht Rik Torfs dat jonge priesters geen sociologisch leiderschap meer hebben, en dat bracht hij in verband met het feit dat ze “geen tekst kunnen schrijven zonder dt-fouten”. En de Leuvense taalkundige Freek Van de Velde verbond in de Campuskrant (30.06.02) het schrijven van dt-fouten met het geringere ‘cultureel kapitaal’ dat studenten uit lagere sociale klassen bezitten.

   Om het makkelijk te houden, gaat U op elke website deze opmerking plaatsen ?
   https://www.google.fr/search?q=Auto+brand+volledig+uit&oq=Auto+brand+volledig+uit&aqs=chrome..69i57j69i61&sourceid=chrome&ie=UTF-8

   • Tom

    Hahaha! Zalig. Lik op stuk ?.
    Ik vrees alleen dat ze uw uiteenzetting niet zo goed zal begrijpen. ?